Изработка на сайт
Галерия
Последни Новини
За децата
17/02/2017 11:25
0 коментара
Кариерни възможности
26/04/2016 17:11
0 коментара
Виж всички новини
Вход

Кариерни възможности

  • 26/04/2016 17:11
  • |
  • 0 коментара

Казвам се Мария Рашкова - мениджър екип в Булстрад Живот Vienna Insurance Group.

Занимавам се с това, което ми носи удовлетворение и смисъл, това, което правя най-добре, това, което ми дава резултати и искам да продължа и за в бъдеще да правя. А именно да помагам на хората да осъзнаят и подредят за себе си своите приоритети и нужди. Да помогна на всеки да планира своето и това на най-близките му хора финансово спокойствие в бъдещето. Да помогна на всеки, който иска да си осигури стабилност.

Работата ми е свързана със селектиране, наемане, развитие и наставничество на новите консултанти които започват работа в компанията. Пряко отговарям за тяхното обучение и израстване е йерархията на компанията.

Браншът в който работя е малко по-специфичен от останалите.

В последните 10 години бележи около 95% ръст.

Има 3 основни причини това да е така.

Първата причина, колкото и странно да звучи е именно финансовата криза и начинът по който тя се отрази на нагласата на хората да спестяват и инвестират.

В момента хората са много притеснени дали ще имат работа утре и дали ще им платят. В същото време имат кредити и други неизбежни задължителни разходи и трябва да издържат семействата си. От една страна са притеснени да инвестират и пестят, и от друга страна търсят сигурност.

Преди няколко години хората си осигуряваха семействата като купуваха недвижими имоти, играеха на фондовата борса за високи печалби, инвестираха сериозни суми в банкови депозити при висока лихва.

Финансовата криза промени тази ситуация. Хората търсят все повече сигурност, съчетана с разумна доходност и странят от рискови инвестиции.

Нашите продукти в тази област привличат все повече внимание и интерес. Те са много консервативни. Помагат на хората тогава, когато те не могат да работят, а искат да обезпечат себе си и семействата си.

Втората причина за нашето развитие, дори и в трудни времена е състоянието в пенсионната система в България.

Всички знаем какво е положението сега, а също така знаем, че не е тръгнало към по-добро.

-За доказване на трудовия стаж се изисква формуляр УП,ако нямаш, дори и да е вписан в трудовата книжка стажът не се признава. А колко хора знаят това и при смяна на работодател изискват този формуляр? -3начителна част от българите работят в сферата на сивата икономика и се осигуряват на минимални прагове или не се осигуряват изобщо.Това неминуемо води до ниски постъпления в ДОО, на което би трябвало да разчитаме.От друга страна именно ниските постъпления в ДОО и ниската раждаемост в страната от последните години, както и младите хора, работещи в чужбина осигуровките на двама работещи отиват, за да се изплати пенсията на ЕДИН пенсионер. Прогнозите са в следващите години са съотношението от 2:1 да стане 3:1. Поради осъзнатата липса на средства в ДОО и източници от където да се набавят законово се регламентира постепенно нарастване на пенсионната възраст.При това положение ще се пенсионираме късно и това, което можем да очакваме от държавата като пенсия е около 30% от дохода върху който се осигуряваме.При средна заплата 576лв. можем да очакваме 173лв. пенсия.

Накратко почти 80% от работещите няма да могат да си позволят да се пенсионират.

Третата причина за растежа на нашия бранш е здравната система в България.

Мнението на хората, с които разговарям по темата всеки ден е:

-” Надявам се да не ми се налага да разчитам на нея!”

-За да получава добри пари един личен лекар той трябва да обслужва голям брой пациенти.За него това е “бизнес на бройките”.А големият брой пациенти води до трудното им обслужване качествено.      

   -Ако човек иска да отиде при лекар-специалист често му се налага да чака дълго време за направление.Другата алтернатива е да си плати частен преглед .    

  -При лечение в болница много често не е ясно до къде се простира Финансовата отговорност на Здравната каса. Често се оказва, че определени услуги не минават по клинична пътека и човек трябва да си ги плати.    

    -Обслужването в здравните заведения е на много ниско ниво, понеже лекарите не са мотивирани да работят при заплатите, които получават.За да получи човек качествена грижа за себе си или член на семейството често се стига до нерегламентирани плащания на ръка.        

  Точно в такива моменти човек се оказва в омагьосан кръг- не може да работи и печели поради здравословен проблем, а в същото време трябва да си осигури солидна сума, необходима за лечение или болничен престой. Паралелно с това трябва и да продължи да покрива задължителните си месечни разходи.    

Виждате, че в едни от най-важните сфери за всеки човек сме недостатъчно осигурени. Услугите, които нашата компания предлага се явяват алтернатива на всяко от обсъжданите направления.

Нашите Услуги дават на хората да си осигурява защита на стандарта на живот или тозина семействата им при непредвидени ситуации от здравосложен характер, които могат да им попречат да работят и печелят- болести или злополуки, водещи до временна или трайна загуба на работоспособност или загуба на живот. Това е една комплексна грижа, която гарантира финансово спокойствие ако при тях възникне здравословен проблем. Всеки сам определя в какви ситуации иска да разчита на финансова подкрепа като избира набор от защитни покрития и знае точно на какво разчита той и семейството му във всеки един момент.

       Друго предимство е, че средствата, които нашите клиенти отделят за защита се натрупват. Така те могат да съберат пари за нещо, което е важно за тях след време. В края на срока обикновенно стои нещо значимо за човека- натрупан капитал за по-добра пенсия или възможност за ранно пенсиониране, средства за един добър старт на децата(за образование, бизнес, жилище и др.), средства за други лични или бизнес финансови цели.

Тези две възможности на услугата превръщат животозастраховането в средство, с което можем да се подготвим за промените(очакваните и нежеланите), които са неизменна част от живота ни.

Освен тези две основни възможности услугата осигурява и :

 -Гаранция на инвестираните средства,

 -Защита от инфлация,

 -Несеквестируемост,

 -Избор на ползватели (завещателен характер)

 -Възможност за допълнителна доходност

 -Възможност за намаляване на дължимите данъци.                                                                                                          

 Тези основни и допълнителни характер  истики превръщат застраховката “Живот” в уникална услуга без аналог на пазара.  

                                                                                                                                                                                                                       Вие избирате размера на вноските.Не е нужно да са еднакви. Услугите, които предлагаме са изцяло съобразени със стандарта на живот на българина. Хората все по-осъзнато търсят информация.От една страна за пенсионното осигуряване, здравното осигуряване, данъчната ситуация, а от друга страна за възможностите около тях. Заради спецификата на услугите, които предлагаме и изброените ситуации именно бележим този значителен ръст и обемът на работата ни се увеличава.

Начинът, по който бизнесът ни се разраства и темповете, с които това се случва създават уникални кариерни възможости при нас.

Както е написано в началото аз работя като мениджър в Булстрад Живот и ръководя екип от професионални финансови консултанти. Работата на един консултант е да провежда индивидуални срещи с нашите клиенти и разговори свързани с тези важни теми от живота и ежедневието на всеки един човек. Не е необходим предишен опит.Позицията предоставя възможности за обучение,развитие,израстване и не на последно място възможност за много добър доход.

Към момента аз съм в състояние да предложа две нови свободни места за тази позиция.Но само две на този етап, защото ние инвестираме много в развитието на хората,с които работим и аз в момента не мога да поема обучението на повече от двама нови колеги. Хората, които започват ще работят лично с мен и аз ще отговарям пряко за тяхното развитие.

Въпреки,че за позицията има обявен конкурс практика в нашата агенция е да работим предимно с хора,които познаваме и техните близки.

Ако открихте предизвикателство за себе си в написаното по-горе и търсите начини да се развивате или възможност за допълнителен доход свържете се с мен на тел.          0878 332 447

Ако пък познахте някого в обкръжението си, който е усмихнат и иска да работи нещо различно от до сега.Или пък някой Ваш близък наскоро се е пенсионирал или останал без работа можете да му помогнете да разбере за тази възможност като го свържете с мен на тел. 0878 332 447.

Ако от прочетеното проявихте интерес да научите повече за продуктите и услугите, които предлагаме и преимуществата, които ще Ви дадат телефонът отново е същият.

 

За въпроси съм насреща както на телефон, така и на email: rashkova.bulstrad@gmail.com  , както и на  m_rashkova@bulstradlife.bg

 

                                                                                                                                                          Поздрави, Мария!



Изгодни оферти за дрехи